Palvelut

Monipuoliset nahkapalvelut Koskikadun Suutarilta

Olemme vuosikymmenten perinteillä vaalineet ammattitaitoamme ja yritysideaamma tuottaa asiakkaille laadukkaita nahkatöitä. Oli kyseessä sitten vanhan korjaus, uusiminen tai täysin uuden tuotteen tekeminen, panostamme laatuun ja asiakkaan toiveiden täyttämiseen.

Suutarin palvelut

Suutarinpalvelumme käsittävät

  • kenkien venytykset, korotukset ja madallukset
  • kenkien, laukkujen ja nahka-asujen korjaukset
  • vetoketjujen vaihdot kenkiin ja saappaisiin
  • kantalapun vaihto ja puolipohjat

Tule näyttämään meille ongelmaa, teemme arvion ja voit jättää tuotteesi asiantunteviin käsiin!

Laukkujen, asujen ja kenkien nappien vaihto, repeytymien korjaaminen, vetoketjujen uusiminen ym. työt vaativat ammattilaisen käsiä, jotta lopputulos on huomaamaton ja tyyliin sopiva. Myös esimerkiksi koirien kaulapantojen uudelleen rei’itys ja hihnojen vahvistaminen ovat meille tuttua puuhaa. Voit tuoda meillle myös erilaiset urheiluvälineet kuten suojat ja hanskat huoltoon tai korjaukseen!

Kengätkin tarvitsevat huoltoa ja korjausta aika ajoin. Korkolappujen rikkoutuminen tai hiertymistä johtuvat rakot usein johtavat lempikenkiesi unohduksen kenkälaatikon nurkkaan. Voit tuoda kenkäsi meille korjaukseen, oli kyseessä sitten soljen korjaaminen, korkolapun uusiminen tai vaikkapa rikkoutuneen vetoketjun korvaaminen uudella.

Uusien nahkasaappaiden varren venytys on nykyään suosittua, helppoa ja vaivatonta. Voit siis huoletta ostaa ne ihanat saappaat, jotka eivät aivan menneet pohkeesta kiinni ja tuoda ne venytykseen! Nahka venyy muutaman sentin käsittelyssämme, ja tarvittaessa teemme remmien ja solkien muutostyöt samalla.

Muut palvelut

Nahkatuotteita, avaimia ja teroitusta!

Tarjoamme asiakkaillemme suutarin palveluiden ohella myös muita palveluita.
Korkealaatuiset, yksilölliset nahkatuotteet joka lähtöön

Suutaripalvelumme ei ole vain korkolappujen korjausta, valmistamme myös erilaisia nahkatuotteita vuosien ammattitaidolla. Meiltä saat laadukkaat laukut, hihnat, koirapannat, vyöt, kotelot ja muut nahkatuotteet vaivattomasti ja voit olla varma tuotteiden kestävyydestä. Kerro meille ideasi niin suunnitellaan yhdessä!

Avaimet

Kopioimme avaimet muutamassa minuutissa, joten Sinun ei tarvitse odotella päiväkausia! Pyörien avaimet, mustapäiset ja perinteiset kotiavaimet, heti mukaan Koskikadun Suutarilta.

Teroitukset

Meiltä saat käden käänteessä luistimien, saksien, veitsien ym. teroitukset.